Brottsplatskartan Visar på karta var brotten sker

Annons:

Brott i Jämtlands Län

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Fylleri/LOB

Biblioteket, Östersund

Tis 30 jul, 13:35 (juli 2013)

Berusad, sovande man omhändertagen enl. LOB, lagen om berusade personer. Mannen anträffades sovande bakom biblioteket i Östersund. Transporterad till polishuset för tillnyktring.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Misshandel, grov

Hammerdal, Strömsund

Tis 30 okt, 23:52 (oktober 2012)

Grov misshandel och grov stöld, Hammerdal En målsägande som håller på att renovera ett hus i Fagerdal vaknade av någon befann sig på nedervåningen i huset. Då han gick ner för att kontrollera visade det sig att två okända män brutit upp en dörr till huset och burit ut verktyg. Då målsäganden kom ner till nedervåningen möttes han av en man med en kofot i handen och som slog ett kraftigt slag med kofoten över målsägandens överarm. Männen som brutit sig in i huset sprang därefter från platsen och försvann i en mörk VW-buss i riktning mot Strömsund. Flera patruller från Jämtland och Västerbotten sökte under natten efter fordonet utan resultat. Målsäganden fördes till Östersunds sjukhus för att få sin skadade arm omsedd. Han har fått en kraftig svullnad på överarmen och smärta i armen. Gärningsmännen fick troligen inte med sig något gods från platsen.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Stöld

Kyrkgatan, Östersund

Tis 23 okt, 01:34 (oktober 2012)

Grov stöld, Östersund En person som passerade Kyrkgatan upptäckte strax efter kl. 01:30 ett pågående inbrott på Larssons Guld. Patruller beordras till adressen och första patrull på plats ser två män som springande lämnar platsen till en väntande bil. Efter ett förföljande genom staden stoppas bilen med hjälp av prejning. Tre män grips misstänkta för grov stöld och förs till polisstationen. Ett stort antal guldföremål tagna i beslag Männen är nu anhållna misstänkta för grov stöld.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka, personskada

Kyrkgatan, Östersund

Mån 22 okt, 08:19 (oktober 2012)

Trafikolycka Trafikolycka i korsningen Arkivvägen och Kyrkgatan. Polis, räddningstjänst och ambulans på plats. Oklart skadeläge.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Rattfylleri

Ollsta, Östersund

Sön 21 okt, 16:16 (oktober 2012)

Rattfylleri E 45 Ollsta, Häggenås. En 42-årig manlig bilförare stoppades av polis med anledning av hastighetsöverträdelse. Vid kontrollen lämnade mannen ett positivt alkoholutandningsprov. Bevisinstrument visade en alkoholkoncentration i utandningsluften motsvarande 0,2 promille. Mannen misstänkt för rattfylleri och hastighetsöverträdelse. Fri efter förhör och provtagning.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Brand

Åre

Lör 20 okt, 14:57 (oktober 2012)

Brand i fritidshus Räddningstjänst och polis är på plats i Mörsil där en mindre fritidsfastighet fattat eld av okänd anledning.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka, singel

Oviken, Berg

Lör 20 okt, 10:03 (oktober 2012)

Singelolycka har inträffat. Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg. Olyckan ska ha inträffat vid Oviken. Uppdatering: Tre personer förda med ambulans till Östersunds sjukhus med lättare skador. Mycket halt på olycksplatsen och olycksbilen hade sommardäck.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka

Oviken, Berg

Tor 18 okt, 19:34 (oktober 2012)

Älgolycka mellan Sannsundsbron och Oviken. En älgolycka har inträffat mellan Sannsundsbron och Oviken. Räddningsfordon och polis är på väg till platsen. En viltvårdare är kontaktad för att söka efter älgen. Ytterligare information kommer senare. Uppdatering kl 20:30 En man, född i början av 70-talet är förd med ambulans till akuten i Östersund. Polisen har inga uppgifter om hans skador.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Sammanfattning kväll

Jämtland

Tor 18 okt, 19:26 (oktober 2012)

Sammanfattning av kvällens händelser. Två män omhändertas på Busstorget på grund av sin berusningsgrad. Det första ingripandet sker 13:48, det andra 14:20. Två renar blir påkörda på E 14 mellan Storlien och Enafors klockan 16:18. Inga personskador, renägare kontaktad. Ett rådjur blir påkört i höjd med Aspås på Lv 339. Inga personskador, viltvårdare kontaktad.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka, singel

Brattland, Åre

Tor 18 okt, 08:53 (oktober 2012)

Singelolycka E 14 Åre En singelolycka har inträffat längs E14 mellan Brattland och Björnänge. Två personer var i bilen. Oklart skadeläge. Enligt Polis på plats ska det vara väldigt halt på vägen.