Brottsplatskartan Visar på karta var brotten sker

Annons:

Brott i alla län

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Lör 5 mar, 22:23 (mars 2011)

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Sammanfattning kväll

Bandy, Västmanland

Lör 5 mar, 22:10 (mars 2011)

Lugn eftermiddag och kväll i länet Två idrottsevangeman gällande fotboll och bandy utspelades i anläggningara på Rocklunda under eftermiddagen. Arrangemangen avlöpte utan några indicier mellan mellan de olika lagens supportrar. I Västerås kom samtal till polisen om en guldförsäljare i centrum. En missbrukare med fickorna fulla av guld och försökte sälja guldet till vanligt folk. Polisen fick tag på mannen i ett trapphus på Torggatan. Den 30 årige mannen var drogpåverkad och infördes till polisstationen för provtagning. Han frigavs efter förhör. Det aktuella guldet visade sig dock något helt annat. Det var gjort av någon metall med ett ringa värde. Ytterligare en man i Västerås fick följa med in till polisstationen, misstänkt för ringa narkotikabrott. Den 35 årige mannen anträffades påverkad i centrum vid 15.30 tiden. Efter provtagning så blev även han frigiven. Vi 18.30 tiden rapporterade en bilförare att han kört på ett rådjur. Olyckan inträffade på lv 771 utanför Sätra Brunn. Rådjuret överlevde inte olyckan som för övrigt bara orsakade smärre skador på bilen. I Fagersta stoppades en bil som var både oskattad och avställd vid 21 tiden. Den 25 årige förare som saknade körkort visade dessutom tecken på att vara narkotikapåverkad. Han infördes till polisstationen för provtagning och frigavs efter förhör. Eftersom bilen inte var skattad så skruvades bilens registreringsskyltar av. Ägaren kommer att kunna lösa ut skyltarna inom en vecka om han kan visa upp ett kvitto på att fordonsskatten betalts.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Rattfylleri

Kalix

Lör 5 mar, 22:05 (mars 2011)

Drograttfylleri, man född -91 medtagen för kroppsbesiktning. Händelsen inträffade i centrala Kalix.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Skadegörelse

Gotlands län

Lör 5 mar, 22:05 (mars 2011)

En för polisen känd kvinna krossar en ruta på Birkagården. Hon påträffas intill platsen och medtas då hon är kraftigt onykter. Delges även misstanke för skadegörelse

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Stöld/inbrott

Palettgränd, Halmstad

Lör 5 mar, 21:54 (mars 2011)

Grov stöld genom inbrott i en villa på Palettgränd. Okänd gärningsman har tillgripit smycken och en klocka. Polispatrull har varit på plats för anmälningsupptagning och spårsäkring. Vissa spår är säkrade.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Stöld

Nacksta, Sundsvall

Lör 5 mar, 21:10 (mars 2011)

Man gripen för stöld. Kl 21.10 greps en man 27 år på Coop Extra i Nacksta misstänkt för stöld. Mannen förhörs på polisstationen i Sundsvall.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Larm Överfall

Lågskärsvägen, Kärrtorp, Stockholm

Lör 5 mar, 21:07 (mars 2011)

Lågskärsvägen, Kärrtorp Ett överfallslarm har inkommit från en livsmedelsbutik.Polispatruller är på väg till platsen.Butiken har blivit utsatt för ett rån där en ensam gärningsman hotat personalen med ett tillhygge.Efter rånet har gärningsmannen lämnat platsen till fots.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikkontroll

Sveg, Härjedalen

Lör 5 mar, 21:00 (mars 2011)

Trafikkontroll, Sveg. 40 fordon och förare kontrolleras. En person föreläggs med ordningsbot för underlåtenhet att använda bilbälte.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Misshandel

Piteå

Lör 5 mar, 20:51 (mars 2011)

Misshandel, Piteå älvdal. En man född 1987 har gripits i ett samhälle i Piteå älvdal. Han är misstänkt för misshandel av en närstående. Åklagare är inkopplad i ärendet och är således förundersökningsledare. Av utredningstekniska skäl lämnas inte mer uppgifter ut i nuläget. Frågor skall ställas till åklagare alternativt förundersökningsledare i Piteå älvdal på närmaste vardag, under kontorstid via vxl 114 14.