Brottsplatskartan Visar på karta var brotten sker

Annons:

Brott i Stockholms Län

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Kontroll person/fordon

E18, Inverness, Danderyd

Ons 27 aug, 17:20 (9 timmar sedan)

En anmälare som i bil passerat Stocksundsbron har sett en kille stå och titta över broräcket. Strax efter ser anmälaren hur killen hoppar över räcket. Räddningstjänst, ambulans och polispatruller, helikopter och polisbåt åker för att kontrollera vad som hänt.  När patruller spanar i området möter de en joggare som sett en blöt kille ta sig upp ur vattnet och sedan gått från platsen. Efter ytterligare spaning har det inte framkommit annat än att personen tagit sig upp och varit vid god vigör. 

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka, singel

Lv 257, Rosenhill, Grödinge, Botkyrka

Ons 27 aug, 17:01 (10 timmar sedan)

En singelolycka har skett  där en mc har kört omkull vid Slingerbulten. Oklara personskador. Räddningstjänst,ambulans och polis åker dit.    

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka, personskada

Bergslagsplan, Vinsta, Stockholm

Ons 27 aug, 16:42 (10 timmar sedan)

En kollision har inträffat mellan en bilist och en cyklist. Räddningstjänst, ambulans och polis på plats. Cyklisten är förd till sjukhus med oklara skador. Patrullen hör bilisten och vittnen på plats.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Brand

E4, tpl 181, Arlanda, Sigtuna

Ons 27 aug, 16:08 (11 timmar sedan)

Räddninngstjänsten fått uppgifter om en bilbrand i södergående riktning strax norr om Arlandaavfarten.  Fordonet ska vara helt övertänt.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Ofog barn/ungdom

Linnégatan/Banérgatan, Östermalm, Stockholm

Ons 27 aug, 15:11 (11 timmar sedan)

En anmälare som tillfälligt jobbar på platsen har flera gånger sett hur några unga personer kastar ner saker på parkerade bilar och på människor som passerar. Det har bland annat varit vattenballonger, blöta papper och annat som kastats ner. Nu hände det igen, och nu har anmälaren sett vilken lägenhet sakerna kommer ifrån. Patrull är på väg för att prata med anmälaren.  Uppdatering kl 16:10 Efter att patrullen fått aktuell lägenhet utpekad så har samtal hållits med en gäng grabbar i 10-årsåldern och deras föräldrar. Inget brott konstaterat.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Skadegörelse

Mjölnarvägen, Jakobsberg, Järfälla

Ons 27 aug, 14:42 (12 timmar sedan)

En anmälare ser på avstånd hur ett flertal ungdomar står och bankar på en parkerad bil. Bilmotorn verkar vara igång men anmälaren kan inte se om det finns någon person i bilen. Anmälaren håller koll till dess polispatrull kommer fram.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Sedlighetsbrott

Rättar Vigs Väg, Nälsta, Stockholm

Ons 27 aug, 14:19 (12 timmar sedan)

En anmälare berättar att en person blottat sig inför anmälaren då denna var på väg hem. En anhörig håller koll på mannen och meddelar signalement till patrullen som är på väg fram, och patrullen kan gripa mannen. Mannen är gripen för sexuellt ofredande.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Sjukdom/olycksfall

Rådhuset, Kungsholmen, Stockholm

Ons 27 aug, 13:55 (13 timmar sedan)

En kvinna har råkat ramla då hon klev av en buss och ambulans på plats behöver föra kvinnan till sjukhus. Kvinnan har dock med sig ett barn i barnvagn och vagnen får inte plats i ambulansen. Polispatrull på väg för att lösa problemet.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Djur skadat/omhändertaget

Rörstrandsgatan, Vasastaden, Stockholm

Ons 27 aug, 13:53 (13 timmar sedan)

En anmälare ringer angående en hund som suttit i en parkerad bil i nästan fyra timmar. Nu ligger solen på och hunden verkar medtagen. Anmälaren har försökt skapa skugga för hunden genom att lägga en kartongbit på bilens framruta. Polis åker  till platsen för att försöka hjälpa djuret.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Stöld

Sankt Eriksgatan, Vasastaden, Stockholm

Ons 27 aug, 13:47 (13 timmar sedan)

En man och en kvinna har varit inne i  en butik och stulit en dyrbar lampa. Kvinnan ska enligt personalen ha försvunnit med lampan men man följer efter mannen samtidigt som man larmar polis.