Brottsplatskartan Visar på karta var brotten sker

Annons:

Brott i Stockholms Län

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Brand

Krukmakargatan, Stockholm

Tor 31 jul, 01:49 (21 timmar sedan)

Tre personer är förda till sjukhus efter lägenhetsbranden i ett flerfamiljshus på Krukmakargatan. Två är skadade av röken och den tredje chockskadad. Branden i lägenheten spred sig till vinden och räddningstjänsten arbetar nu med branden på vinden. Branden i lägenheten är släckt. De aktuella avspärrningarna vid klockan 08:00 är Krukmakargatan mellan Torkel Knutssongatan och Timmermansgatan. När det är möjligt kommer teknisk undersökning ske. Uppdatering klockan 10:20 Patrullen har av räddningstjänsten fått veta att de är klara med sitt släckningsarbete och har påbörjat sin avveckling. Förutom de tre tidigare nämnda som fördes till sjukhus har två minderåriga barn förts till sjukhus, enligt uppgift ska barnen må bra.  

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka

Hovsjö Centrum, Södertälje

Ons 30 jul, 20:00 (igår)

Ett vittne ser hur en kille på en crossmotorcykel kör in i en vägbom.Killen flög av motorcykeln, över bommen, träffade en förbipasserade som ramlande omkull, och landade sedan på andra sidan bommen. Enligt vittnet verkade ingen vara allvarligt skadad, men en patrull är på väg för att kontrollera händelsen. 

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Skadegörelse

Magelungskopplet, Hagsätra, Stockholm

Ons 30 jul, 19:06 (igår)

En förbipasserande ringer och berättar att tre killar står på bron vid McDonalds vid Älvsjö och kastar ner stenar på bilar som kör på Huddingevägen. Anmälarens bil har blivit träffad av en stor sten, men han kunde köra vidare. 

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Kontroll person/fordon

Ljusterögatan, Södermalm, Stockholm

Ons 30 jul, 18:57 (igår)

En anmälare ringer och berättar att han under en halvtimme gått efter en man som varit framme och känt på flera cyklar. Anmälaren är övertygad om att mannen snart kommer att stjäla en. Patrull är  på väg för att möta anmälaren.  

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Brand

Kubbegatan 21, Sköndal, Stockholm

Ons 30 jul, 18:28 (igår)

Räddningstjänst och polis är på väg med anledning av uppgifter att det kommer rök från en lägenhet och att en brandvarnare tjuter. Kl 18:36 meddelar första patrull på plats att det rör sig om en torrkokning och ingen brand.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Rån

Runby Torg, Upplands-Väsby, Upplands Väsby

Ons 30 jul, 16:13 (igår)

Ett vittne har för fem minuter sedan sett två maskerade personer gå in i en tobaksbutik.Strax efteråt  kommer en man ut som blöder från benet. Det visar sig att butiken varit utsatt för ett rånförsök. Två långa, smala och mörkklädda män beväpnade med hammare och kniv har hotat och knivskurit butiksägaren och krävt pengar. De lämnade springande mot stationen utan att ha fått med sig något. Patruller hör vittnen och söker i området med hund. Förundersökning är inledd angående försök till  rån och grov misshandel.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Brand

Åsättra, Österåker

Ons 30 jul, 13:54 (igår)

Räddningstjänsten fick in samtal om att en ladugård brinner. Patrullen som har varit på plats har talat om att branden uppkom i samband med åska.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikhinder

Vårbybron, Huddinge

Ons 30 jul, 13:15 (igår)

Väghållaren och patrull är på väg till Vårbybron då en belysningstolpe ska ha rasat ner och ligger hindrande i körfälten. Under tiden som arbete sker på plats kommer trafiken påverkas. Vid klockan 13:54 kunde de förbipasserande passera platsen med hjälp av påfart/vägren.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Skadegörelse

Begravningsplats, Salemsvägen, Salem

Ons 30 jul, 11:48 (igår)

Patrullen identierade den man som vittnet sett slå sönder en bilruta. Den identifierade mannen misstänks för skadegörelse.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka

Fagerdalavägen i närheten av busshållplats Tuna, Värmdö

Ons 30 jul, 09:14 (igår)

Räddningstjänsten fick in samtal om en olycka mellan busschaufför och mopedförare. Patrullen som är på plats har talat om att en person är förd till sjukhus med ambulanshelikopter. Personen är förd för kontroll till sjukhus då det enligt patrullen inte fanns några synliga skador på personen.