Brottsplatskartan Visar på karta var brotten sker

Annons:

Brott i Stockholms Län

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Brand

Storholmen, Sticklinge, Lidingö

Mån 22 sep, 03:51 (18 timmar sedan)

Räddningstjänsten och polis beordrades till Tallholmen som är en halvö till Storholmen efter uppgifter om att mindre hus var övertänd. Inga personer skulle enligt uppgifter befinna sig i huset som är en pågående byggnation. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättad. Vid 06-tiden pågick fortfarande släckningsarbetet.    

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Rån övrigt

Harpsundsvägen, Högdalen, Stockholm

Sön 21 sep, 20:52 (igår)

Polis har beordrats till platsen efter anmälan från en kvinna att hennes 14-åriga dotter rånats på sin mobil av en ensam gärningsman ca 10 minuter tidigare. Mannen hade slitit flickan i håret och tilltvingat sig mobiltelefonen.  Gärningsmannen beskrevs som en man ca 30-35 år med svart skägg. Han var iklädd en röd tröja med huva. Mannen avvek springande i riktning mot Högdalens Centrum. Flickan har ej skadats fysiskt med chockats.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Larm Överfall

Stadshagen, Stockholm

Sön 21 sep, 20:02 (igår)

Polis beordrades till området sedan uppgifter inkommit från ett bevakningsbolag att en väktare utlöst överfallslarm. När kontakt etablerats med väktaren framkom att denne rånats av två män när han suttit i sin bil. En av rånarna hade hotat med ett pistolliknade föremål. Väktaren hade blivit slagen i ena tinningen och avtvingad en kodbox till sina bevakningsobjekt. Efter spaningar greps tre personer, två män och en kvinna vid 21:20-tiden.. En pistol anträffades på den ene mannen och i ett fordon anträffades ett hagelgevär.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Stöld/inbrott

Tenstaplan, Tensta, Stockholm

Sön 21 sep, 19:56 (igår)

Polis har beordrats till platsen efter uppgifter från en anmälare som väckts av att två personer försökt att bryta sig in i lägenheten. Anmälaren hann se att den ene gärningsmannen var lång och ljushårig och den andre var kort. En var klädd i en tunn sport/träningsjacka.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Skottlossning

Vårbergsplan, Vårberg, Stockholm

Sön 21 sep, 19:32 (igår)

Polis beordrades till platsen efter uppgifter från en anmälare att två skott avlossats på en parkering på platsen. Anmälaren hade även sett ett vapen. Tre fordon lämnade platsen efter skottlossningen. Ingen skadad anträffad på platsen. Förundersökning avseende vapenbrott och framkallande av fara för annan inledd. visade sig att ett fönster till en lägenhet har träffats. Yttre glasrutan krossad och en kula troligen från ett luft/kolsyre-vapen anträffad. Efter en fordonskontroll togs en man in för förhör.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Brand

Vallmostigen, Järna, Södertälje

Sön 21 sep, 18:04 (igår)

Räddningstjänsten och polis har beordrats till en villa sedan boende ringt och berättat att det ryker från huset. Man befarar att blixten slagit ner.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka, singel

Drottningholmsvägen, Brommaplan, Rksby, Stockholm

Sön 21 sep, 16:55 (igår)

Räddningstjänsten och polis har beordrats till platsen efter uppgifter om en singelolycka med en mc.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Brand

Radarvägen, Hägernäs, Täby

Sön 21 sep, 16:50 (igår)

Räddningstjänsten och polis har beordrats till en flerfamiljsfastighet efter uppgifter från en boende att eldsflammor setts i vardagsrummet hos en granne.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Stöld

Brommaplan, Rksby, Stockholm

Sön 21 sep, 16:46 (igår)

Polis har beordrats mot området efter uppgifter från en ledig polis att han följer efter ett fordon vars förare lämnat en bensinstation efter tankning utan att betala. Ca 16:50 stoppades aktuellt fordon av polis på Spångavägen. Efter kontroll togs föraren med till polisstationen för provtagning då han förutom stölden är misstänkt för drograttfylleri.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Larm Överfall

Industrivägen, Upplands Väsby

Sön 21 sep, 16:38 (igår)

Polis har beordrats till en matvarubutik sedan överfallslarm utlösts. Telefonkontakt med butiken togs under det att patrullen var på väg fram och det visades sig att en man uppträtt aggressivt i butiken men därefter gått ut och lämnat platsen.