Brottsplatskartan Visar på karta var brotten sker

Annons:

Brott i Västmanlands Län

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Snatteri

Skiljebo, Västerås

Tis 23 okt, 12:00 (oktober 2012)

13-åring snattade lättöl En 13-årig kille ertappades då han snattat lättöl från en butik på Skiljebo. 13-åringen hade med sig en lika ung kamrat. "Tjuven" hade tagit fyra burkar och överlämnades skyndsamt till polis. När polis var på plats kallades modern dit och hon fick ta med sig sin son därifrån. Anmälan snatteri upprättades.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka, vilt

Västmanland

Tis 23 okt, 08:31 (oktober 2012)

Polisen varnar för vilda djur Flertalet rådjur kördes på under morgontimmarna. Kl 07:04 anmäldes en rådjursolycka på LV543, djuret avvek ifrån platsen, inga personskador. Kl 07:09 anmäldes en rådjursolycka på LV250, mellan Köping och Valskog, djuret försvann ifrån platsen, inga personskador. Kl 07:22 anmäldes en rådjursolycka på LV250, strax utanför Köping mot Kolsva, djuret försvann, inga personskador. Kl 07:46 anmäldes en olycka med rådjur på LV525 i höjd med Utnäs gård. Där kördes två rådjur på. Det ena dog och det andra överlevde olyckan. Inga personskador. I samtliga olyckor togs kontakt med jakträttsinnehavare för eftersök av avvikna djur som eventuellt skadats.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Stöld/inbrott

Salbohed, Sala

Mån 22 okt, 16:20 (oktober 2012)

Inbrott i lägenhet i Salbohed Polis har varit på plats och utfört en brottsplatsundersökning efter att en boende anmält inbrott i sin lägenhet. Det hela upptäcktes av en granne som informerade lägenhetsinnehavaren. Anmälan grov stöld upprättad.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Stöld/inbrott

Stora, Västerås

Lör 20 okt, 10:50 (oktober 2012)

Tjuvarna har tagit sig in genom väggen och tillgripit gods för stora värden En butik på Hälla har under natten utsatts för ett inbrott där gärningsmännen tagit sig in genom att göra ett hål i en betongvägg. Inledningsvis är första bedömningen att de kommit över gods för ca 500.000 kronor. Polis har varit på plats och tagit uppgifter för anmälan samt genomfört en brottsplatsundersökning. Vissa spår har säkrats.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Stöld/inbrott

Skola, Västerås

Tor 18 okt, 23:53 (oktober 2012)

Inbrott i skola Carlfoska Skola drabbades av natten av ett inbrott. Gärningsmannen hade krossat en ruta för att ta sig in. Det är oklart om något stulits.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka, singel

Rapport, Västerås

Tor 18 okt, 19:52 (oktober 2012)

Bilist kört in i vajerräcket på E18 Polis och räddningstjänst på väg till en singelolycka som inträffat väster om Hällamotet. Enligt första rapport ifrån olycksplatsen ska det inte vara tal om några personskador. Uppdatering: En person har avförts i ambulans till akuten i Västerås, klagade över ryggsmärta.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Snatteri

Karlsgatan, Västerås

Tor 18 okt, 15:09 (oktober 2012)

Misstänkt påtänd snattade. En 30-årig man misstänks för snatteri och ringa narkotikabrott efter att ha påträffats på Karlsgatan. Väktare hade sett på övervakningskamera hur han snattade inne på en matbutik i city. När polis anlände till platsen uppstod misstankar om ringa narkotikabrott och provtagning utfördes. Mannen frigavs på plats.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka, personskada

Kyrka, Västerås

Tis 16 okt, 16:27 (oktober 2012)

Personbil och MC kolliderade på Riksväg 56 Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till Riksväg 56 i höjd med Säby kyrka med anledning av att en personbil och en motorcykel kolliderat. Olyckan orsakade vissa trafiksvårigheter då trafiken under bärgningsarbetet stoppades i bägge riktningarna. Personbilens förare klarade sig utan skador. MC-föraren (en 56-årig man) fördes med ambulans till Västerås sjukhus. Mannen lastades i ambulans innan polispatrullen hann dit, varpå hans skador är okända. Efter kontakt med sjukvården bedöms hans skador som lindriga. Polisen har upprättat en trafikmålsanteckning i ärendet.

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Rattfylleri

Skallbergsgatan, Västerås

Tis 16 okt, 13:53 (oktober 2012)

Misstänkt drograttfyllerist hade narkotika i bilen En personbil stoppades av en civil polispatrull på Skallbergsgatan. Vid kontroll uppvisade föraren (en 40-årig man) tydliga tecken på narkotikapåverkan och fick följa med till polisstationen för förhör och provtagning. I mannens bil hittades även misstänkt narkotika (troligtvis MDPV). Mannen släpptes efter förhör och mistänks nu för drograttfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott (både bruk och innehav).

Karta som visar ungefär var brottet ägt rum

Trafikolycka

Gullvalla, Sala

Fre 12 okt, 15:30 (oktober 2012)

2 personbilar kolliderade på Rv 70 Polis kallades till riksväg 70 i höjd med Gullvalla efter att två personbilar kolliderat (en bilist körde på den andre bakifrån). Ingen person kom till skada och inget fordon behövde bärgas.