Karta som med röd fyrkant ramar in Olofström, Blekinge län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Misstänkt grovt våldsbrott i Olofström

Olofström, Blekinge län

Larm inkom till polisen 00.09 med anledning av en skadad person i en fastighet i Olofström. Flertalet patruller beordrades till platsen och spärrade av för vidare teknisk undersökning. Tre personer fördes till sjukhuset med ambulans. Med hänsyn till förundersökningssekretessen kan ingen mer information lämnas i nuläget.

Uppdatering:

Polisen har under natten arbetat med ett flertal utredningsåtgärder på platsen, bland annat med teknisk undersökning och informationsinhämtning genom dörrknackning i området. Vi är fortsatt intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha information om ärendet och ber därför boende i området som ännu inte pratat med en polis att höra av sig till oss via telefonnummer 11414.

Den tekniska undersökningen är färdig och teknikerna har avslutat sitt arbete på platsen. Utredningsarbetet fortsätter nu med att sammanställa den information och de uppgifter som kommit in under natten.

Med hänsyn till den pågående utredningen kommer ingen ytterligare information om ärendet att ges under morgonen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra