Karta som med röd fyrkant ramar in Bräkne Hoby, Karlshamn, Backaryd, Ronneby, Blekinge län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rattfylleri Misstänkt påverkad MC-förare, Ronneby/Bräkne Hoby.

Bräkne Hoby, Karlshamn, Backaryd, Ronneby, Blekinge län

Larm inkommer om en MC-förare som misstänks vara påverkad och som påbörjar körning i de centrala delarna av Ronneby. Polis skickas till området. Patrullen uppmärksammar MC:n och signalerar åt föraren att stanna, vilken han inte gör. Ett förföljande påbörjas.

MC:n kör ut på E22 i riktning mot Karlshamn. Beslut tas om att avbryta förföljandet för att undvika att olycka sker och patrullen följer istället efter MC:n på avstånd och utan blåljus. I höjd med Backaryd tappar patrullen visuell på MC:n och upptäcker kort därpå att den kört i diket.

Föraren förs med ambulans till sjukhus. En patrull skickas till sjukhuset för att höra honom. Mannen, som är i 60-årsåldern, misstänks för rattfylleri och vårdslöshet i trafik. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra