Karta som med röd fyrkant ramar in Mejeristvägen, Karlskrona, Blekinge län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott 28-årig man gripen efter inbrott i kontor på Mejeristvägen i Karlskrona.

Mejeristvägen, Karlskrona, Blekinge län

Personal som kommer till sin arbetsplats på Mejeristvägen på måndagsmorgonen upptäcker en man inne i ett kontor som brutit upp ett fönster och tagit sig in på kontoret för att stjäla. När mannen blir ertappad hoppar han ut genom ett fönster. Polisen får beskrivning på tjuven och i vilken riktning han sprungit. Patruller skickas till platsen och närområdet. Mannen har bl a stulit en bärbar dator.

Polisens arbete på platsen leder till att man gör ett besök på ett motell i närheten av brottsplatsen. Där anträffas en 28-årig man som kan knytas till inbrottet. Vid husrannsakan hos mannen anträffas en bärbar dator som troligen kommer från inbrottet samt en mindre mängd narkotiklassade medel.

Den 28-åriga mannen grips kl 06.11 misstänkt för stöld/inbrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra