Karta som med röd fyrkant ramar in Gränum, Olofström, Blekinge län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Personbil och buss, Gränum.

Gränum, Olofström, Blekinge län

Polis larmas till Gränum med anledning av en buss och personbil i olycka på väg 15. Även ambulans och räddningstjänst är involverade i ärendet. Personbilen har fått kraftiga skador och ett 20-tal passagerare skall finnas på bussen enligt inledande information. Det förekommer ingen uppgift om några personskador kl 08:30.

Uppdatering: Personbilen har hamnat i diket. Föraren är ute ur fordonet och klagar på nacksmärta. Det är oklart i vilken riktning olyckan har skett, dock kommer sannolikt större delen av vägbanan behöva tas i anspråk av räddningspersonal.

Ersättningsbuss till passagerarna finns på plats kl 08:40. Det råder helt stopp i trafiken. Prognosen är inte fastställd, men arbetet beräknas pågå under förmiddagen.

Både bilen och bussen kommer att bärgas. Ambulanspersonal kontrollerar skadestatusen på bilförarinnan.

Polisen Blekinge

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra