Karta som med röd fyrkant ramar in Lyckeby, Karlskrona, Blekinge län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Våldtäkt Misstänkt grovt brott, område avspärrat i Lyckeby

Lyckeby, Karlskrona, Blekinge län

Strax efter 21.00 igår fick Polisens ledningscentral larm om ett misstänkt grovt brott i Lyckeby, Karlskrona.

Den förmodade brottsplatsen, som är utomhus i ett grönområde, är avspärrad i väntan på teknisk undersökning som väntas ske under dagen.

09.57 Rättelse, den tekniska undersökningen genomfördes under natten. Platsen kommer under dagen undersökas närmre utav en bottsplatsundersökningshund.

Uppdatering kl. 11.20: Strax efter kl. 21.30 igår kväll fick Polisens regionledningscentral samtal om en våldtäkt av en kvinna, som anträffades utomhus i Lyckeby.

Kvinnan fördes till sjukhus för vård och undersökning.

Anträffandeplatsen spärrades av och under natten har kriminalteknisk undersökning utförts på platsen. Under dagen fortsätter detta arbete och Polisen kommer även att aktivt söka vittnen i närområdet, så kallad dörrknackning.

Polisen tar tacksamt emot eventuella iakttagelser och tips i ärendet via Polisens växel på telefonnummer 114 14. Berätta att det gäller en våldtäkt i Karlskrona.  

Händelsenotisens rubrik är ändrad. Ärendet rubriceras som grov våldtäkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra