Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Försvunnen person Uppdatering gällande den försvunna mannen från Grycksbo.

Grycksbo, Väga, Falun, Dalarnas län

Mannen är fortfarande inte anträffad trots fortsatta sökningar och polisen är fortfarande mycket intresserade av iakttagelser och tips. Låt polisen göra bedömningen om tipset kan vara användbart eller inte.

Polisen kommer idag att fortsätta sökandet i och runt Grycksbo, både i stadsmiljö och i skog och mark. Militären kommer att vara på plats och hjälpa till i sökandet och de kommer framförallt att befinna sig i skogsmiljön.

Missing People är på plats och de kommer att organisera en sökinsats och om man är intresserad av att hjälpa till kan man  vända sig till dem på telefonnummer 070-294 61 08 för att få besked hur man skall gå till väga. Polisen vill inte att man som privatperson ger sig ut och letar på vinst och förlust utan att man vänder sig till Missing people om man vill hjälpa till. Detta för att underlätta för personal och hundar som är ute i området och söker efter mannen.

Polisen och militären kommer att använda sig av drönare i området och beroende på vädret kommer det även att komma en helikopter till platsen.

UPPDATERING kl. 09.34

Om man är intresserad av att ingå i Missing Peoples sökinsats ska man åka till COOP på Drottningvägen 23 i Grycksbo. Där kommer man att få all information som man behöver. Kontaktperson på plats heter Mimmi och nås på 070-294 61 08.

(Uppdatering 10/10 kl 16:55)

För den som önskar få kontakt med missing people på plats i Grycksbo så är telefonnumret nu 076-0940028.

(Uppdatering 10/10 kl 19:45)

Den försvunne mannen är återfunnen i Tomsarvet i Grycksbo. Han förefaller att fysiskt vara i god vigör. En ambulans har kört fram till platsen för att undersöka mannen. 

Mest läst av andra