Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Järlinden, Stockholm, Lugnet, Falun, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Knivlagen Polisen vill ha in tips med anledning av att fyra misstänkta gärningspersoner eftersöks i Falun med anledning av ett brott i Stockholm.

Järlinden, Stockholm, Lugnet, Falun, Dalarnas län

Initialt kom det in uppgifter om att fyra män mellan 20-25-årsåldern befann sig på en restaurang i Järlinden och att en av dessa bar på någon typ av kniv.

Det visar sig att personerna kör en efterlyst bil inblandad i ett brott i Stockholm. När en patrull får syn på bilen kör föraren iväg men krockar i rondellen vid Lugnet.

De fyra männen försvann från bilen i olika riktningar och polisen vill ha in iakttagelser från allmänheten som kan hjälpa polisen i sökandet efter männen.

Tre av männen beskrivs som mörkhyade och en av dem som ljushyad. Två av dem uppges bära mjukisbyxor med mörka tröjor. En man bar vit skjorta med mörka byxor samt keps medan den sista ska haft jeans och grå tröja på sig.

Om någon ur allmänheten ser personerna ombeds de ringa 112. Om man har gjort noteringar som kan vara av intresse i sökandet uppmanas man kontakta 114 14 och uppge "tips" i talsvaret.

Mest läst av andra