Karta som med röd fyrkant ramar in Falugatan, Åsgatan, Borlänge, Falun, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Larm Överfall Överfallslarm från en matvarubutik på Falugatan. Har utlösts efter att en ertappad butikstjuv blivit våldsam och slitit sig från platsen.

Falugatan, Åsgatan, Borlänge, Falun, Dalarnas län

Tjuven, en man, ertappades med att stjäla öl i butiken, varför han konfronterades av butikspersonal. I samband med detta slog han en ur personalen och sprang därifrån. Personal sprang dock efter, och kunde övermanna honom på Åsgatan, där polispatrull övertog gripandet. Mannen har därefter förts till arresten i polishuset i Borlänge för identifikation och förhör.

Uppdatering12:30.                                                                                                                                                     Den misstänkte är en man född 1976. Han misstänks för rån, det s.k. motvärnsfallet och olaga hot.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra