Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov En man i 30-årsåldern misstänkt för grov misshandel inne på en krog i centrala Borlänge.

Borlänge, Dalarnas län

En polispatrull som jobbade med uppsökande verksamhet mot krogar blev av en ordningsvakt uppmärksammade på att en man just blivit misshandlad inne på den aktuella krogen.

Patrullen letade upp den misshandlade mannen inne på krogen. Denne hade sårskador i huvudet och blev omhändertagen av en ordningsvakt. I samband med detta kom en annan ordningsvakt fram till patrullen och berättade att en man som stämde överens med signalementet på gärningsmannen nyss lämnat krogen. 

Patrullen och ordningsvakten sprang tillsammans efter och lyckades strax lokalisera den aktuelle mannen som odramatiskt kunde gripas.

P.g.a. berusning har mannen inte kunnat förhöras ännu. Efter tillnyktring och förhör kommer åklagare att ta ställning till om han ska anhållas eller friges undeer den fortsatta utredningen.

Målsägaren är en man i 30-årsåldern som fördes med ambulans till sjukhus för vård av de sårskador han åsamkamkades i samband med misshandeln.

Mest läst av andra