Karta som med röd fyrkant ramar in Kvarnhedsvägen, Nyhammar, Ludvika, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Larm från en matvarubutik på Kvarnhedsvägen i Nyhammar om att en maskerad person gått fram till kassan i butiken och slitit åt sig pengar.

Kvarnhedsvägen, Nyhammar, Ludvika, Dalarnas län

Initiala uppgifter pekar på att personen ska ha  visat en kniv vid rånet. Mannen beskrivs som 180-190 cm lång. Han bar en rödaktig mask svart jacka med luva och vita gympaskor. Rånaren lämnade butiken och försvann i okänd riktning, och har ännu inte gripits.

UPPDATERING: Polisarbetet på och runt brottsplatsen samt det fortsatta utredningsarbetet ledde till att polisen hämtade in en man i 25-årsåldern till förhör. Efter förhöret stärktes misstankarna mot mannen varför åklagare beslutade att anhålla mannen som misstänkt för rånet.//Uppdateringens text av Mats Öhman,Presstalesperson/RLC

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra