Karta som med röd fyrkant ramar in Dalarna, Yttermalung, Bjuråker, Ludvika, Fredriksberg, Hedemora, Långshyttan, Noret, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en lugn natt och kväll i Dalarna enligt vakthavande befäl.

Dalarna, Yttermalung, Bjuråker, Ludvika, Fredriksberg, Hedemora, Långshyttan, Noret, Dalarnas län

YTTERMALUNG kl. 19.23. Brand, Bjuråker. En husvagn som stod i en carport har börjat brinna. Elden har även spridit sig till väggarna på en lada. Räddningstjänsten har säkrat en eller flera gasoltuber på plats. En anmälan gällande brand utan misstanke om brott är upprättad. Ingen person kom till skada i samband med denna händelse. Trafiken förbi platsen fick dirigeras om under släckningsarbetet.

LUDVIKA kl. 22.03. Misshandel, Fredriksberg. Två män har blivit osams och bråkat med varandra. De har knuffat varandra och någon har eventuellt fått en örfil. Ingen av personerna har behövt uppsöka sjukvård. En anmälan och en motanmälan gällande misshandel är upprättad.

HEDEMORA kl 22.15. Rattfylleri, Långshyttan. En man i 50-årsåldern misstänks har kört bil i påverkat tillstånd. Han misstänks för grovt rattfylleri.

MORA kl. 23.15. Misshandel, Noret. Personal på en restaurang har tryck på överfallslarmet. En man har varit inne i restaurangen och varit aggressiv och hotfull. När polisen kommer till platsen har han lämnat restaurangen. En anmälan gällande misshandel och olaga hot är upprättad. Det är oklart om den misshandlade personen, en man i 20-årsåldern, är personal på restaurangen eller en kund. Ingen person är frihetsberövad i detta ärende.

LUDVIKA kl. 23.46. Misshandel, centrum. Några personer har slagits med varandra i en lägenhet. Gärningsmannen skall ha lämnat platsen. Två anmälningar gällande misshandel är upprättade. Ingen person skall ha behövt åka ambulans i samband med händelsen. Ingen person är frihetsberövad i samband med händelsen.

  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra