Karta som med röd fyrkant ramar in Dalarna, Falun, Rättvik, Ludvika, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i Polisområde Dalarna.

Dalarna, Falun, Rättvik, Ludvika, Dalarnas län

Falun
22.20: En person anmäls försvunnen. Flertalet polispatruller söker efter personen efter utarbetad metodik. Personen anträffas vid god vigör efter ca två timmar.

Rättvik kommun
00.51: Anmälan skadegörelse genom brand skrivs efter att en bil brunnit av oklar anledning. Bilen hade tillkopplat släp med en båt. Bilen blev helt utbrunnen, det är oklart vilken omfattning båten skadats av branden.

02.18: Ett fordon tillgrips, detta då fordonet var parkerat och ägaren befann sig på en fest. Fordonet anträffas och tas i beslag för teknisk undersökning för att söka spår efter gärningsperson.

Falun
02.54: En man i 25-årsåldern kontrolleras i centrala Falun. Vid visitation anträffas misstänkt narkotika. Beslaget kommer analyseras och anmälan gällande narkotikabrott, innehav kommer att skrivas.

Ludvika
03.43: Polispatrull stoppar en bil, föraren och passageraren springer från platsen. Föraren försvinner men passageraren, en kvinna i 30-årsåldern kontrolleras. Kvinnan har en mindre mängd misstänkt narkotika på sig och uppträder påverkat. I fordonet anträffas fiskeutrustning samt kopparkabel som tas i beslag. Kvinnan misstänks för häleri och narkotikabrott, innehav samt bruk.

Det har inträffat sex viltolyckor under natten, två av dessa är älgolyckor och övriga är rådjur. Inga personskador är inrapporterade. Polispatruller har i övrigt genomfört ett antal person samt fordonskontroller.

Mest läst av andra