Karta som med röd fyrkant ramar in Malung, Sälen, Mora, Vinäs, Ludvika Lasarett, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet

Malung, Sälen, Mora, Vinäs, Ludvika Lasarett, Dalarnas län

Malung-Sälen

00.36. En person blir misstänkt för narkotikabrott, innehav och eget bruk. Misstänkt är en kvinna i 35-årsåldern.

Mora

00.57. En bil har voltat på länsväg 946 i Vinäs. En förbipasserande upptäcker att en bil ligger på taket och är till synes övergiven. Efter ett tag anträffas en förare som förs till akuten för kontroll. Polisen har upprättat en anmälan gällande olovlig körning då föraren saknade körkort.

Ludvika

01.47. Två män kommer in till Ludvika lasarett för att söka vård. Kontakt tas med polis då det framkommer information som gör att det finns misstanke om att männen har blivit utsatta för brott. En förundersökning gällande människorov inleddes.

Fyra personer kunde gripas kort därpå och sitter numera anhållna efter beslut av åklagare. I nuläget kan ingen ytterligare information ges i ärendet.

I övrigt har polispatrullerna hanterat en del psykisk ohälsa, omhändertagit en person enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusad person samt genomfört en del kontroller av personer och fordon.

Mest läst av andra