Karta som med röd fyrkant ramar in Dalarna, Falun, Borlänge, Rättvik, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till onsdag polisområde Dalarna

Dalarna, Falun, Borlänge, Rättvik, Dalarnas län

22.13 Falun. Bedrägeri. Man i trettioårsåldern ätit och druckit på näringsställe i centrala Falun. Kunde eller ville inte betala för sig. Misstänkt för ringa bedrägeri samt avvisad från platsen.

23.48. Stöld ur motorfordon. Inbrott i bil, gods till ett okänt värde tillgripet.

00.00 Borlänge. Kvinna i trettioårsåldern rapporterad för olovlig körning samt tillåtande av olovlig körning. Även man i tjugoårsålder misstänkt för olovlig körning.

02.07 Borlänge. Trafikbrott. Sextonåring stoppas på motorvägsavsnitt på E16 körande traktor med släp. Körförbud på släp samt trafikbrott för framförande av traktor på motorväg.

Gällande Rättvik återkommer vi med en specificerad lista över nattens ingripanden. Snabb summering ger dock mängder med fylleri, ofredandebrott och trafikbrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra