Karta som med röd fyrkant ramar in Dalarna, Orsa, Falun, Leksand, Insjön, Borlänge, Skräddarbacken, Rättvik, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till torsdag polisområde Dalarna

Dalarna, Orsa, Falun, Leksand, Insjön, Borlänge, Skräddarbacken, Rättvik, Dalarnas län

23.00 Orsa. Sexuellt ofredande. Man i femtiofemårsåldern misstänkt för sexuellt ofredande efter att sexuellt ha antastat en kvinna i trettioårsåldern

00.08 Falun. Misshandel, grov. Tre personer i arton- till tjugofemårsåldern utsatta för misshandel med tillhygge av fem maskerade gärningsmän. Misshandel skedde i norra delen Falu samhälle. Alla tre målsägarna till sjukhus med varierande skador. Anmälan grov misshandel. Inga gm gripna i nuläget.

01.14 Leksand. Tre personer i åldrarna tjugofem till fyrtio års misstänks för olaga hot, hemfridsbrott samt vapenbrott efter att ha trängt sig in hos en man i Insjön och hotat denne med ett föremål. 

03.18 Borlänge. Brand. Okänd gärningsman anlagt en brand vid skola vid Skräddarbacken. Polis på plats kunde inleda släckning. Anmälan försök till mordbrand.

03.51 Borlänge. Olaga intrång. Flertal obehöriga personer upptäcks inne på äventyrsbad. Anmälan olaga intrång.

När det gäller natten i Rättvik återkommer vi med en specificerad lista över alla ingripande som gjorts där gällande misshandel, fylleri, trafikolyckor, ofredandebrott och så vidare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra