Karta som med röd fyrkant ramar in Dalarna, Svärdsjö, Lindvallen, Borlänge, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning från natten i Dalarna län

Dalarna, Svärdsjö, Lindvallen, Borlänge, Dalarnas län

Svärdsjö

22.37: SOS-alarm meddelar att det skett en singelolycka med personbil som voltat. En förare i 20-årsåldern är lindrigt skadad men medföljer med ambulans till vården. Fordonet bärgas från platsen. Det är halt väglag på platsen. Polispatrull upprättar en polisanmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott.

Lindvallen

00.26: En man i 30-årsåldern kontrolleras i anslutning till en nattklubb i Lindvallen. Mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Beslut om att medta mannen för provtagning inhämtas från behörig beslutfattare. Vid visitation av mannen anträffas ett okänt preparat som kan misstänkas vara narkotika som tas i beslag. Analys av provtagning samt beslag får utvisa om mannen fortsatt kan misstänkas för brott. Polispatrullen upprättar polisanmälan gällande narkotikabrott/ innehav samt bruk.

00.58: En man i 20-årsåldern kontrolleras på en nattklubb i Lindvallen. Mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Beslut om att medta mannen för provtagning inhämtas från behörig beslutfattare. Analys av provtagning får utvisa om mannen fortsatt kan misstänkas för brott. Polispatrullen upprättar polisanmälan gällande narkotikabrott/ ringa, eget bruk.

Borlänge

02.18: En anmälare kontaktar polisen då okända personer försöker bryta sig in i ett trapphus i centrala Borlänge. Flertalet personer ska sedan ha hotat en man i 20-årsåldern samt ytterligare en man i 30-årsåldern. Patrull beordras till platsen. Inga gärningspersoner är kvar när polisen anländer. En ruta i en entrédörr är trasig till trapphuset. Polispatrull vidtar utredningsåtgärder samt upprättar en anmälan gällande olaga hot samt skadegörelse. Inga frihetsberövande är genomförda.

Patruller i tjänst har även hanterat berusade personer. Viltolyckor i trafiken samt ägnat sig åt fordon samt personkontroller.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra