Karta som med röd fyrkant ramar in Dalarna, Ludvika, Falun, Borlänge, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av händelser som inträffat i polisområde Dalarna under natten

Dalarna, Ludvika, Falun, Borlänge, Dalarnas län

Ludvika
22.14: Polispatrull stoppar en bilist, en man i 30-årsåldern. Mannen saknar körkort då handlingen blivit återkallad. Anmälan grov olovlig körning skrivs av patrullen.

Falun
22.28: En man i 25-årsåldern misstänks för skadegörelse samt misshandel mot en kvinna som han har en relation med. Kvinnan kontrollerad av sjukvården, vidare behandling eller om målsäganden medföljt till sjukvården saknas. Händelsen inträffades utomhus och mannen omhändertogs enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person.

Borlänge
01.53: En man i 20-årsåldern kontrolleras på en krog i Borlänge. Manne påvisar tydliga tecken på att var påverkad av narkotika varpå mannen medtas för provtagning. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Patruller har i övrigt hanterat ärende med psykisk ohälsa. Det har även kontrollerats ett antal bilister och personer under natten. Det har även inkommit och hanterats tre viltolyckor.

Mest läst av andra