Karta som med röd fyrkant ramar in Falun, Idkerberget, Mockfjärd, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt ur polisiär synvinkel i Dalarnas län.

Falun, Idkerberget, Mockfjärd, Dalarnas län

Falun.
00.46: I centrala Falun inkommer tips från allmänheten om ett misstänkt narkotikabrott. Patrull beordras till plasten och anträffar vad som bedöms vara narkotika. Preparatet tas i beslag och kommer skickas för analys. Patrullen upprättar en polisanmälan gällande narkotikabrott, innehav, Ingen person är i nuläget misstänkt eller frihetsberövad.

Idkerberget, Rv 50.
04.48: Trafikolyckor, två singelolyckor. En i norrgående och en i södergående på Rv 50. Det var enligt uppgift mycket halt på platsen. En bilist får sladd och kör ner i diket. I motsatt körbana kommer en lastbil som bromsar med anledning av att personbilen sladdar. Med det hala väglaget hamnade lastbilen också i diket. Inga personskador uppstod. Båda ekipagen fick ta hjälp av bärgare. Polisanmälan upprättas som trafikolycka utan misstanke om brott.

Mockfjärd.
06.05; En anmälare kontaktar polisen med anledning av att det skett en stöld genom inbrott i ett garage. Patrull skickas till platsen för att vidta utredningsåtgärder samt att en teknisktundersökning kommer utföras. Anmälan stöld genom inbrott kommer upprättas. Vad som är tillgripet är inte klarlagt.

Patruller har i övrigt ägnat sig åt fordon samt personkontroller. Det har även inkommit samtal om att det på olika platser i länet varit mycket halt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra