Karta som med röd fyrkant ramar in Falun, Rättvik, Borlänge, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en mycket lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av de ärenden som vi har hanterat.

Falun, Rättvik, Borlänge, Dalarnas län

Arbetsplatsolycka, Falun kl. 23.18

Ett tåg har kört in i ett arbetsfordon som stod på spåret vid Järnvägsstationen. Det finns ingen information om att någon ska ha blivit skadad. Polisen skriver en anmälan om arbetsplatsolycka för att utreda om någon har brustit i sitt arbetsmiljöansvar.

Rattfylleri, Rättvik kl. 00.01

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i Backa under påverkan av narkotika. Resultatet på provtagningen får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Brott mot knivlagen, Borlänge kl. 00.32

Vid kontroll av personer i en bil i centrum hittar patrullen en kniv på en av de kontrollerade personerna. En man i 20-årsåldern blir misstänkt för brott mot knivlagen och polisen tar kniven i beslag.

Utöver detta har vi bland annat hanterat en viltolycka utan personskada, två trafikbrott och ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Mest läst av andra