Karta som med röd fyrkant ramar in Ludvika, Grängesberg, Borlänge, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en mycket lugn natt i länet. Nedan följer några av de händelser som vi har hanterat.

Ludvika, Grängesberg, Borlänge, Dalarnas län

Trafikbrott, Ludvika kl. 22.07

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för grov olovlig körning då han har kört bil i centrum utan körkort. Passageraren, en kvinna i 20-årsåldern, är misstänkt för tillåtande av grov olovlig körning eftersom att hon känner till att mannen saknar körkort och hon äger bilen. Mannen är dessutom misstänkt för falsklarm då han tidigare under kvällen ska ha ringt till polisen och sagt att det har skett ett grovt brott i Grängesberg. Detta är kontrollerat och inget ska ha hänt på platsen.

Trafikbrott, Ludvika kl. 00.05

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil, i centrum, utan körkort. Mannen blir misstänkt för olovlig körning.

Misshandel, Borlänge kl. 00.45

En man i 30-årsåldern har blivit misshandlad, utomhus, i centrum. Två för honom okända personer har sparkat och slagit mannen för att därefter försvinna från platsen. Mannen blev förd med ambulans till sjukhus och polisen skriver en anmälan om misshandel. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Utöver detta har vi bland annat hanterat tre viltolyckor utan personskador. Vi har också omhändertagit fyra personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra