Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Mjälga, Norra Backa, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Borlänge, Mjälga, Norra Backa, Dalarnas län

Skadegörelse, Borlänge kl. 22.06

Två män är misstänkta för att ha gjort sönder en glasruta in till ett trapphus i Mjälga. En av dem, en man i 40-årsåldern, blir frihetsberövad på grund av att han saknar fast hemvist i landet. Den andra mannen, som är i 35-årsåldern, blir omhändertagen enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

Rattfylleri, Borlänge kl. 01.24

En bilist, en kvinna i 40-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd efter att ha blivit stoppad vid Norra Backa. Hon fick åka med på provtagning och resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till brott.

Rån, Borlänge kl. 01.29

Två personer, troligtvis män, har stulit en mobiltelefon från en man i 20-årsåldern. Männen hotade den utsatta med något stickliknande föremål och tilltvingade sig på det sättet mannens telefon. Patrullen har skrivit en anmälan om rån och det finns i nuläget ingen misstänkt i detta ärende.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat nio personer eller fordon och hanterat en viltolycka utan personskada.

Mest läst av andra