Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av natten. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Borlänge, Falun, Hedemora, Ludvika, Säter, Dalarnas län

Borlänge

02.49: En anmälare upptäcker hur några personer försöker göra inbrott i sin grannes bil men de misstänkta gärningspersonerna blir skrämda och försvinner från platsen. Patrull skriver anmälan om stöld ur fordon samt försök till inbrottsstöld då de även försökt ta sig in i ett garage.

Falun

22.12: En förare i 35-årsåldern blir stoppad för kontroll och får en ordningsbot då han framför ett fordon som har körförbud samt saknar backspegel.

Hedemora

04.57: En anmälare ringer in med anledning av att denne sett en bil som kört av vägen och hur två personer sprungit från platsen. Det upprättas en anmälan om smitning från trafikolycka.

Ludvika

03.31: En förare i 60-årsåldern får en ordningsbot för att ha framfört ett fordon som är avställt.

Säter

05.10: Någon har under natten brutit upp en entrédörr till en butik i centrala Säter. Det är oklart vad som försvunnit från platsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra