Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Kvarnsveden, Falun, Hedemora, Ludvika, Håksberg, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Borlänge, Kvarnsveden, Falun, Hedemora, Ludvika, Håksberg, Dalarnas län

Borlänge

02.24: En anmälare ringer in om en moped som brinner i Kvarnsveden. Det upprättas en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel samt skadegörelse genom brand.

04.35: I Borlänge centrum kontrolleras ett fordon där föraren, en man i 25-årsåldern blir misstänkt för drograttfylleri och en man i 30-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Falun

05.39: Det kommer in samtal om ett inbrott på ett kafé i Nedre Norlsund. Någon har krossat en ruta och försökt att ta sig in. Ingen person kan anträffas vid platsen och det upprättas en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

Hedemora

04.16: En anmälare ringer in då denne upptäckt att någon brutit sig in i en fastighet tillhörande en förening. Anmälaren ser inte något som har försvunnit från byggnaden och blir kopplad till polisens kontaktcenter för att upprätta en anmälan.

Ludvika

23.54: Det genomförs en trafikkontroll längs riksväg 50 i Håksberg. Trettio nykterhetskontroller genomförs och samtliga blåste negativt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra