Karta som med röd fyrkant ramar in Falun, Bojsenburg, Hedemora, Ludvika, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Falun, Bojsenburg, Hedemora, Ludvika, Dalarnas län

Falun

23.59:En anmälare ringer in med anledning av att denne hör ljud samt ett larm från en skola i Bojsenburg. Flera personer beskrivs finnas vid platsen. Patrull kan vid platsen konstatera att det har krossats en ruta till en idrottshall och upprättar en anmälan om skadegörelse.

Hedemora

00.29: Två män i 20-årsåldern kontrolleras i centrala Hedemora och den ena mannen blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav samt eget bruk och den andra mannen för ringa narkotikabrott eget bruk.

Ludvika

03.43: I centrala Ludvika stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen. En passagerare, en man i 35-årsåldern, blir också misstänkt för ringa narkotikabrott innehav samt brott mot knivlagen. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra