Karta som med röd fyrkant ramar in Avesta, Horndal, Borlänge, Tjärna Ängar, Ornäs, Falun, Ludvika, Malung, Sälen, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Avesta, Horndal, Borlänge, Tjärna Ängar, Ornäs, Falun, Ludvika, Malung, Sälen, Dalarnas län

Avesta

22.55: I Horndal stoppas ett fordon efter ett förföljande och i fordonet befinner sig fyra personer under 18 år. Fordonet som framförs är en a-traktor men färden har gått snabbare än tillåtet. Föraren blir misstänkt för vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning samtidigt som körkortet blir omhändertaget. Samtliga i fordonet har överlämnats till sina vårdnadshavare.

00.28: En man i 30-årsåldern får en ordningsbot för offentlig urinering i centrala Avesta.

Borlänge

23.35: En kvinna grips på en adress i Tjärna ängar misstänkt för att ha stuckit en man hon har en relation med på överkroppen. Kvinnan som är i 55-årsåldern är nu misstänkt för grov misshandel samt olaga hot. En teknisk undersökning och vittnesförhör har genomförts vid adressen. Kvinnan sitter numera anhållen. Mannen som är i 60-årsåldern fick sina skador kontrollerade av ambulanspersonal men ska inte ha behövt följa med till sjukhus.

04.51: På E16 i Ornäs inträffar en trafikolycka. Föraren, en man i 30-årsåldern, kan ta sig ut ur fordonet men blir chockad av händelsen. Mannen blir hemkörd till anhöriga och det finns ingen misstanke om brott.

Falun

01.10: I centrala Falun blir en kvinna i 20-årsåldern misstänkt för misshandel efter att hon ska ha rivit en kvinna i övre tonåren.

Ludvika

01.47: En man i 40-årsåldern blir misstänkt för misshandel efter att han ska ha slagit en man i 25-årsåldern inne på en nattklubb i centrala Ludvika.

Malung-Sälen

22.52: På riksväg 66 i Malung stoppas ett fordon och föraren, en kvinna i 20-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri.

Mest läst av andra