Karta som med röd fyrkant ramar in Rättvik, Mora, Leksand, Noret, Ludvika, Grängesberg, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Rättvik, Mora, Leksand, Noret, Ludvika, Grängesberg, Dalarnas län

Rättvik

00.06: En polispatrull ska genomföra ett fordonsstopp av en bil som försöker åka ifrån patrullen. Patrullen påbörjar ett förföljande men kör av vägen. De i bilen fick uppsöka lasarettet i Mora för kontroll.

Leksand

01.58: En anmälare ringer in då denne ser hur en person stjäl saker från ett lager i Noret. En person har setts på moped vid platsen och när denne försöker lämna platsen så kör han omkull och lämnar platsen till fots. Patrull upprättar en anmälan om inbrott.

Ludvika

23.33: Väktare ringer in med anledning av att två personer tagit sig in på ett industriområde i Grängesberg där de försökte att stjäla diesel. Patrull kan stoppa ett fordon som setts vid området och i fordonet finns två män i 30-årsåldern. De är nu misstänkta för försök till stöld och sitter sedan 04.30 anhållna. Föraren är också misstänkt för drograttfylleri.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra