Karta som med röd fyrkant ramar in Falun, Resecentrum, Avesta, Hedemora, Borlänge, Ludvika, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Falun, Resecentrum, Avesta, Hedemora, Borlänge, Ludvika, Dalarnas län

Falun

01.13: En patrull kallas till resecentrum i Falun med anledning av en man som befinner sig på ett tåg och som man misstänker är påverkad. Mannen kontrolleras och blir misstänkt för narkotikabrott innehav. Mannen blir också omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Avesta

00.09: På riksväg 70 stoppas ett fordon och föraren får böter då denne kör ett fordon som är oskattat.

Hedemora

04.50: I centrala Hedemora genomförs en trafikkontroll och samtliga 15 förare som kontrolleras kan åka vidare utan någon åtgärd från polisen.

Borlänge

01.02: Ett vaktbolag hör av sig med anledning av ett inbrott på en förskola. Patrull åker till platsen och kan konstatera att någon tagit sig in i lokalen men det är oklart om och i så fall vad som försvunnit från platsen. Ingen misstänkt person har kunnat anträffas och det skrivs en anmälan om stöld genom inbrott.

Ludvika

05.15: Under morgonen stoppas 51 förare för kontroll i centrala Ludvika och samtliga blåser negativt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra