Karta som med röd fyrkant ramar in Mora Kommun, Falun, Ludvika, Hedemora, Jägaren, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Mora Kommun, Falun, Ludvika, Hedemora, Jägaren, Dalarnas län

Mora

22.40: I centrala Mora bötfälls en förare i 20-årsåldern på grund av för många passagerare i bilen.

00.24: Det stoppas ett fordon i centrala Mora och föraren, en man i 20-årsåldern, får böter då denne dels kört över heldragen linje och för att det finns för många passagerare i bilen.

01.30: Patrull kallas till en adress i Mora kommun med anledning av ett brott i nära relation. En man i 50-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 45-årsåldern som han har en relation med. Mannen anhölls senare under morgonkvisten.

01.52: En patrull befinner sig i Moraparken när de ser en pågående misshandel där en man drar ner en annan på marken. Patrullen griper en man i 30-årsåldern som nu är misstänkt för misshandel. Mannen sitter numera anhållen.

Falun

02.45: I samband med att en man i 20-årsåldern blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer blir han misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt innehav.

Ludvika

00.41: I centrala Ludvika genomförs en trafikkontroll där 15 förare blåser negativt.

Hedemora

05.32: Med anledning av en viltolycka på riksväg 69 kallas en jägare ut för att eftersöka rådjuret som ska ha blivit påkört. Jägaren har satt upp utrustning för att varna och uppmärksamma bilister att eftersöksjägare befinner sig vid platsen. Jägaren söker av längs dikeskanten men får tidigt avbryta sitt sökande då han nästan blir påkörd av en bilist. Tänk på att vara uppmärksam och anpassa din hastighet och körning när du kommer till platser där människor arbetar längs med vägen.

Mest läst av andra