Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Falun, Ludvika, Mora, Orsa, Säter, Älvdalen, Idre, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser.

Borlänge, Falun, Ludvika, Mora, Orsa, Säter, Älvdalen, Idre, Dalarnas län

Borlänge

02.13: Ett larm går från en matbutik i Borlänge och en ruta ska ha krossats där någon misstänks ha tagit sig in. Det har genomförts en brottsplatsundersökning och en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

Falun

03.57: Ett fordon kontrolleras vid Tullkammaregatan och föraren, en man i 50-årsåldern, blir misstänkt för grovt rattfylleri och får sitt körkort omhändertaget.

Ludvika

04.30: En person ringer in och uppger att han blivit slagen i ansiktet mellan klockan 2-2.30 av några personer utanför en restaurang. Mannen som är i 30-årsåldern fick sy under ögat och dennes glasögon gick sönder. En anmälan om misshandel har upprättats.

Mora

03.22: En man i 30-årsåldern ringer in med anledning av att han blivit skuren i ansiktet i centrala Mora när han stod ute för att röka av en till honom okänd person. Det blir en anmälan om misshandel.

Orsa

23.39: En tonåring blir bötfälld för att ha spelat för hög musik i sitt fordon.

01.07: Det skrivs en anmälan om grov misshandel efter att en man i 20-årsåldern ska ha blivit knivskuren i handen av okända gärningspersoner. Mannen fick sina skador omplåstrade.

Säter

23.52: En man i 20-årsåldern kontrolleras längs riksväg 70 och blåser positivt och är nu misstänkt för rattfylleri.

Älvdalen

01.01: I Idre grips en man i 25-årsåldern misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 30-årsåldern som han har en relation med. Mannen blev senare anhållen. Ambulans kallades till platsen för att kontrollera kvinnans skador. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra