Karta som med röd fyrkant ramar in Falun, Morbygden, Borlänge, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet

Falun, Morbygden, Borlänge, Dalarnas län

Polisiärt sett så har det varit en lugn natt. 

Falun

22.34. Patrull beordras ut till Morbygden i Falun med anledning av skadegörelse på platsen. När patrull anländer till platsen kan man konstatera att två bilar har saboterats genom krossad ruta samt klotter. Anmälan upprättad gällande skadegörelse.


Borlänge

00.07. Vid stopp och kontroll av en bilist i Borlänge centrum uppstår misstanke om att föraren, en man i 25-årsåldern, är misstänkt påverkad av narkotika. Mannen fick följa med för provtagning och blev därefter misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott eget bruk och innehav samt brott mot knivlagen.


Patrullerna har i övrigt ägnat sig åt att kontrollera personer och fordon. Det har även förekommit ärenden där personer har fått följa med enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Flera viltolyckor har även inträffat i länet, dock utan personskador. 

Vi söker även fortsatt efter en försvunnen kvinna i 80-årsåldern, se enskild notis för mer information. 

Mest läst av andra