Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Jakobsgårdarna, Falun, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Borlänge, Jakobsgårdarna, Falun, Dalarnas län

Rattfylleri, Borlänge
04.05. En bilist stoppas och kontrolleras i området Jakobsgårdarna. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument varvid beslut om kroppsbesiktning togs. Körkortet omhändertogs på plats.

Olaga intrång, Falun
04.23. Uppmärksam allmänhet kontaktade polisen med anledning av ett misstänkt inbrott, patrullen åkte ut och stoppade inbrottsförsöket. Patrullen har upprättat en anmälan gällande olaga intrång mot en man i 60-årsåldern.

Polisen har även hanterat ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis viltolyckor, trafikkontroller, psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till någon anmälan. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra