Karta som med röd fyrkant ramar in Långsjöns Rastplats, Ludvika, Borlänge, Österby, Hedemora, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Trots besvärligt väglag har få trafikolyckor inrapporterats hittills. Två olyckor med lastbilar har inträffat.

Långsjöns Rastplats, Ludvika, Borlänge, Österby, Hedemora, Dalarnas län

05:23 inkom larm om att en tankbil och en plogbil kolliderat på RV50 vid Långsjöns rastplats mellan Ludvika och Borlänge. Tankbilen hade ingen last. Tankbilsföraren medföljde ambulans till Falu lasarett för undersökning. 06:50 råder totalstopp i södergående riktning, men passage i krypfart möjlig i norrgående.

05:58 inkom samtal om en dikeskörd lastbil på RV 70 vid Österby i Hedemora. Ingen person har skadats. Lastbilen ligger i diket, och full framkomlighet råder t.v.

Uppdatering 08:30. Initiala uppgifter om att det skulle vara två lastbilar inblandade i olyckan på RV 70 i Hedemora har visat sig vara riktiga. Den dikeskörda mejeribilen har fått väja för en annan lastbil varvid en lättare sammanstötning ska ha skett.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra