Karta som med röd fyrkant ramar in Djurås, Gagnef, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka En olycka har skett på E16 i höjd med Djurås.

Djurås, Gagnef, Dalarnas län

SOS-Alarm meddelar att en olycka mellan två personbilar har inträffat på E16 i höjd med Djurås. I nuläget är det oklart vilken riktning olyckan har skett i. Det är också oklart om någon person har skadats i samband med olyckan men samtliga skall ha lyckats ta sig ur sina fordon.

Polisen kommer att åka till platsen för att undersöka vad som har hänt.

UPPDATERING kl. 16.51

I nuläget skall det vara totalstopp på E16 i höjd med olycksplatsen.

UPPDATERING kl. 17.08

En av de inblandade klagar på smärta i bröstet och en annan har skadat sig i huvudet. Det är i nuläget oklart hur allvarligt skadade de inblande är.

Vägen kommer att vara fortsatt avstängd under räddningsarbetet.

UPPDATERING kl. 17.40

Trafiken kommer att släppas på lite försiktigt. Det verkar inte som om någon av de inblandade kommer att behöva åka med ambulansen för vård.

Olyckan har troligtvis orsakats av att en av bilisterna skulle göra en vänstersväng. En person, en kvinna i 30-årsåldern, anses vara vållande till olyckan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra