Karta som med röd fyrkant ramar in Avesta, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada Polis, råddningstjänst och ambulans kallas till en olycka där en skåpbil har kört rakt fram i Älvenäsrondellen

Avesta, Dalarnas län

Polis och räddningstjänst kallas till Älvenäsrondellen där en skåpbil har kört rakt fram i rondellen. Ett vittne larmar om händelsen. Det ser ut som att föraren är påverkad av något. Vittnet uppger att bilen nästan hade kört på hans bil innan den andra bilen hamnade i rondellen. Den påverkade föraren gick tillbaka för att fortsätta färden.

Polispatrullen beslutar att medta mannen till sjukhus för provtagning. En misstanke om rattfylleri/Grovt rattfylleri har uppstått. På sjukhuset konstaterar sjukhuspersonal att mannen behöver sjukvård för skador som har uppkommit. Mannen som är i 50-årsåldern blir gripen och förd till polisarrest.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra