Karta som med röd fyrkant ramar in Änden, Kättbo, Mora, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, singel En personbil har körts i diket utefter E454/Rv25 i höjd med södra änden av sjön Jugan, mellan Mora och Kättbo.

Änden, Kättbo, Mora, Dalarnas län

Enligt initiala uppgifter har det färdats två personer i bilen vilka båda tagit sig ur densamma. Båda klagar på ryggsmärtor men skadeläget i övrigt är ännu oklart liksom trafiksituationen på platsen.

Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg till platsen.

UPPDATERING KL 13:41 Räddningstjänsten är framme på platsen och stänger av vägen i båda riktningarna. Skadeläget för de båda drabbade är fortfarande oklart. Prognos för avstängningen är en timme.

NY UPPDATERING KL 14:00. Enligt räddningstjänsten på plats kommer de båda drabbade att föras med ambulans till sjukhus för vård. skadeläget fortfarande oklart. Polis har inte anlänt till platsen ännu.

NY UPPDATERING KL 14:24. Trafiken kan nu passera förbi platsen växelvis och inom några minuter kommer trafiken att kunna passera helt fritt i båda riktningarna.

Mest läst av andra