Karta som med röd fyrkant ramar in Vansbro, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Två personbilar har kolliderat på Rv26 ca fyra km norr om Vansbro

Vansbro, Dalarnas län

Enligt initiala uppgifter är det tre personer inblandade som samtliga har tagit sig ur bilarna. Någon eller några klagar över nacksmärtor.

Polis och räddningspersonal är på väg till platsen. Även ambulanshelikopter på väg som beräknas landa vid olycksplatsen kl 13:30.

UPPDATERING KL 13:30. Räddningstjänsten är på plats och har slagit stopp för trafik förbi olycksplatsen. Det beräknas vara stopp i minst 30 minuter. Ambulanshelikoptern har landat på vägen invid olycksplatsen. Polis är ännu inte framme vid platsen.

NY UPPDATERING kl 14:07: Två inblandade har förts med ambulans till sjukhus med nack och ryggsmärtor. Så snart ambulanshelikoptern har lyft, vilket förväntas ske inom några minuter, kommer trafiken att kunna släppas på växelvis förbi platsen.

NY UPPDATERING KL 14:20. Vägen åter helt avstängd p.g.a. att bärgning påbörjats. Prognosen säger att bärgningen kommer att ta ca 15 - 20 minuter.

Mest läst av andra