Karta som med röd fyrkant ramar in Läroverksgatan, Bollnäs, Gävleborgs län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Den äldre man som varit försvunnen i Bollnäs är nu anträffad.

Läroverksgatan, Bollnäs, Gävleborgs län

Polisen har sökt efter en 76-årig man som varit försvunnen i Bollnäs. Kl 22:15 hittas mannen i korsningen Myrbacksgatan-Sävbergsgatan. Han är vid god vigör men vill mycket gärna komma hem till sig igen.
Polisen har haft stor hjälp av de många tips och iakttagelser från allmänheten som inkommit under sökandet, stort tack för dessa!

Ursprunglig text:

Den försvunna personen heter Bertil, han är dement och är 76 år gammal.
Han såg senast till vid lunch på sin hemadress på Läroverksgatan när hemtjänsten kom. Vid 16-tiden fick hemtjänsten ett larm från mannens bostad och åkte dit, men då var mannen borta. Sedan dess är han försvunnen.

Bertil är 185 cm lång och smal men vad gäller klädsel är signalementet osäkert, han tros kunna vara klädd i jeans och vit stickad tröja. Det är mycket möjligt att han saknar ytterkläder.

Har du gjort iakttagelser som kan vara till hjälp att finna mannen? Ring då 112.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra