Karta som med röd fyrkant ramar in Bollnäs, Gävleborgs län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel En kvinna uppträder aggressivt och slår personalen på en matvarubutik i Bollnäs.

Bollnäs, Gävleborgs län

Polispatrull larmas till en matvarubutik i Bollnäs med anledning av att en kvinna uppträder aggressivt och slår butikens personal. När patrullen anländer så har situationen lugnat ner sig och kvinnan är kvar på platsen. Det visar sig att kvinnan har varit upprörd över att hennes borttappade plånbok omhändertagits av personal, och att de gjort bedömningen att den inte tillhör henne. Det är oklart om någon blev skadad i samband med händelsen. En anmälan om misshandel alternativt försök till misshandel skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Polisen Gävleborg

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra