Karta som med röd fyrkant ramar in Furuvik, Norrböle, Universitetsområdet, Åsele, Västerbottens län, Gävleborgs län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Västerbottens län, ett urval av nattens polisverksamhet mellan klockan 00.00-07.00.

Furuvik, Norrböle, Universitetsområdet, Åsele, Västerbottens län, Gävleborgs län

00.10 Fylleri, centrum, Umeå
En kvinna omhändertagen enligt LOB och medförd för tillnyktring.

00.41 Fylleri, Furuvik, Lycksele
En man omhändertagen enligt LOB och medförd för tillnyktring.

01.03 Fylleri, centrum, Umeå
En man omhändertagen enligt LOB och medförd för tillnyktring.

02.20 Skadegörelse, Norrböle, Skellefteå
Samtal om att en ruta krossats på en dörr till ett trapphus. En polispatrull har varit på platsen och upprättat en anmälan om skadegörelse samt meddelat fastighetsägaren om vad som skett.

03.00 Stöld annan, Universitetsområdet, Umeå
Samtal från en person som precis fått sin cykel stulen. Polis kallas till platsen och anträffar en pojke i 15-årsåldern som misstänks ha tillgripit cykeln. En anmälan är upprättad och pojkens vårdnadshavare är underrättade.

Åsele marknad (sammanfattning av Malin Axroth, kommunikatör)
Ett urval av händelser under kvällen och natten.

Strax före klockan 20.00 inkom samtal om en misshandel på en camping i Åsele. Polis kallas till platsen och upprättar där en anmälan samt en motanmälan.

Vid 23.45 inkommer samtal om ett bråk mellan två män. Polis kallas till platsen och avlägsnar en utav männen därifrån. Inga uppgifter om att en anmälan ska ha upprättats.

Sammanlagt så har 5 personer omhändertagits för fylleri enligt LOB under kvällen och natten. En av de omhändertagna misstänks för narkotikabrott. Polisen har också skjutsat hem en överförfriskad minderårig person till föräldrarna under natten.

Ytterligare en anmälan om narkotikabrott ska ha upprättats utöver den ovan nämnda.

Mest läst av andra