Karta som med röd fyrkant ramar in Forsåvägen, Hudiksvalls Kommun, Iggesund, Sörforsa, Hudiksvall, Gävleborgs län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada En bilförare är på kort tid inblandad i två olika trafikolyckor.

Forsåvägen, Hudiksvalls Kommun, Iggesund, Sörforsa, Hudiksvall, Gävleborgs län

Kl 16:04 inkommer samtal om en dikeskörning på Forsavägen (väg 669) i närheten av Fränö.
Polisen har vid olyckstillfället ingen ledig patrull att sända till olyckan, men både räddningstjänst och ambulans åker dit.
Efter att alla inblandade har lämnat olycksplatsen (kl 16:55)  framkommer uppgifter om att föraren, en man i 35-årsåldern, eventuellt var påverkad.

Kl 17:02 inkommer ett nytt samtal till polisen om ännu en trafikolycka i Hudiksvalls kommun. Två personbilsförare har frontalkrockat på väg 669 mellan Iggesund och Sörforsa. Den ena parten i olyckan visar sig vara samma förare som körde i diket på Forsåvägen.
I den andra bilen färdades en man och en kvinna, mannen förs till sjukhus med ambulans med oklara skador (för närmare uppgifter om skadeläget hänvisas till sjukvården). Kvinnan är gravid, men klarar sig utan skador och behöver inte följa med ambulansen.
Den man i 35-årsåldern som är inblandad i båda olyckorna omhändertas av polis enligt LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer).




Mest läst av andra