Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsgården, Tegelbruket, Storvik, Sandviken, Gävleborgs län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Tre bilar i krock på E16

Kungsgården, Tegelbruket, Storvik, Sandviken, Gävleborgs län

Polisen får in ett larm om en personbil som kör i motsatt riktning på E16 mellan Kungsgården och Tegelbruket i Storvik. Den kolliderar senare med en lastbil på vägen.

Enligt vittnesuppgifter ligger personbilen i diket med oskapade rutor. Bilen ska också ha smällt in i skyltar på vägen ner i diket. 

Väl på plats kan patrull konstatera att tre fordon är inblandade i olyckan, varav en lastbil. En person är fastklämd med ont i nacken. Oklart skadeläge i övrigt. 

Trafiken står just nu helt still i riktning mot Sandviken. 

Uppdatering 07:52:

Bärgare är på plats och polisen börjar släppa på trafiken igen. 

Uppdatering 08:48:

Föraren av personbilen som åkt i motsatt riktning på E16 ska ha kört västerut i östergående körfält. På vägen ska personen ha kolliderat med två stycken personbilar och en lastbil. 

Föraren i en av de kolliderade personbilarna är lindrigt skadad och förd till sjukhus med ambulans. Så även personen som färdades i bilen som åkte åt fel håll. Denne ska nu höras av polisen och misstänks tills vidare för vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada och dessutom brott mot vapenlagen då polispatrullen hittat ammunition i bilen. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra