Karta som med röd fyrkant ramar in Fardhem, Gotland, Visby, Gotlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Den flicka i tonåren som varit försvunnen är återfunnen och mår bra.

Fardhem, Gotland, Visby, Gotlands län

Den flicka i tonåren som anmälts försvunnen och som sökts av polisen på Gotland är inte längre försvunnen. Hon är tillsammans med sina anhöriga och mår bra. Det finns liksom tidigare inga misstankar om brott i samband med försvinnandet.

Ursprunglig text

Vid anmälan var den senaste observationen av den försvunna flickan i bostaden på Fardhem i södra Gotland på förmiddagen den 8 augusti 2022. Uppgifter att hon kom till Visby med buss under eftermiddagen anser polisen trovärdiga.

Polisen misstänker inte att hon är utsatt för brott utan arbetar med att undersöka om hon är hos någon som föräldrarna inte känner. Hennes anhöriga har lagt ut information om hennes försvinnande på sociala medier.

Den försvunna 14-åringen beskrivs enligt följande:

169 cm lång
Brunt hår
Vid försvinnande var hon klädd i svarta jeans, svart huvtröja och svart linne.

Uppdatering 9/8 kl 17:18
Med hjälp av bilder från övervakningskameror har polisen kunnat fastställa att flickan steg av en buss på Kronhagsvägen i Fårösund kl 16:49 den 8/8. 
Det finns inte heller nu några misstankar om brott.

Har du uppgifter att lämna om den försvunna flickan ringer du polisen via 114 14 eller via kontaktformuläret. Ser du den försvunna flickan ringer du polisen på 112. 

Mest läst av andra