Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Anträffad död Ett yngre barn har hittats avlidet i en bostad i Laholms kommun. Förundersökning inled med rubricering vållande till annans död.

Laholms Kommun, Laholm, Hallands län

Under morgonen skickas polis och ambulans till en bostadsadress i Laholms kommun, efter larm om ett dödsfall som inträffat i bostaden. Det är ett yngre barn som avlidit, och då det finns oklarheter runt dödsfallet spärras bostaden av för en kriminalteknisk undersökning. Denna har nu genomförts. Förutom den kriminaltekniska undersökningen har polis arbetat på platsen under dagen med dörrknackning och informationsinsamling.

I anslutning till händelsen hämtades två personer, en kvinna och en man, in till förhör. Dessa har båda en relation till barnet. Dödsorsaken är inte känd, och en rättsmedicinsk undersökning kommer att genomföras för att fastställa denna. De båda personer som hämtats till förhör är anhållna efter förhör av åklagare.

De båda misstänkta är misstänkta för vållande till annans död.

Ingen övrig information kan för närvarande lämnas ut från förundersökningen som leds av åklagare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra