Karta som med röd fyrkant ramar in Brogård, Halmstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen söker efter en försvunnen man i Halmstad.

Brogård, Halmstad, Hallands län

En 41-årig man anmäldes under lördagskvällen förvunnen i Halmstad. Mannen lämnade sitt boende i Brogård vid 14-tiden för en promenad, men när han på kvällen inte återkommit kontaktades polis. Mannen är kortklippt och nyrakad, har smal kroppsbyggnad och är ca 178 cm lång. Han bär glasögon. Han har en rask gångstil, och går med långa steg. Vid försvinnandet bar han troligen jeans och en brunaktig jacka.

Polisen söker efter honom med polis- och hundpatruller. Även helikoptern kommer under dagen att vara delaktiga i sökinsatsen.

Polisen är angelägen om att få in tips och iakttagelser av mannen gjorda av allmänheten. Dessa är viktiga, och kan vara avgörande i det fortsatta sökarbetet. Kontakta Polisen via växeln 114 14 om du har upplysningar eller information om mannen.

Uppdatering signalement 10.46: Vid försvinnandet bar mannen svart fleece med beige jacka över, svarta byxor och svartvita skor, av typ Converse.

Uppdatering 15.00 Sökinsatsen efter mannen pågår fortsatt, då han inte har anträffats.

Mest läst av andra